Crematorium dieren

Crematorium dieren

In ons crematorium voor huisdieren kunt u gratis gebruik maken van één van onze afscheidskamers. Wij hebben een wachtkamer voor het geval beide afscheidskamers bezet zijn. In onze wachtkamer staan twee etaglage kasten waarin wij enkele urnen showen en in onze showroom/kantoorruimte hebben wij nog een ruime keus aan (biologische) urnen en assieraden staan.


Staat er niets voor u tussen kunnen wij altijd proberen om aan uw wensen te voldoen door bij onze leveranciers te informeren. Ook kunt u bij ons een schilderij laten maken door 2 kunstenaressen,uw huisdier laten boetseren of in een glasgeschenk laseren zowel in 2d als 3d. Het crematorium voor dieren is 24/7 telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak indien u uw huisdier wilt komen brengen,of wilt laten afhalen door ons voor cremeren van uw huisdier. Wel willen we even vermelden dat tussen 20.00uur s'avonds en 8.00uur s'ochtends en op zon-en feestdagen een toeslag word berekend die u elders op deze site kunt terug vinden.


Indien u informatie wilt hebben over het crematorium voor huisdieren kunt u ons bereiken tijdens de openingstijden. Iedere eerste woensdag van de maand van 14:00uur tot 16:00 hebben wij een opendag/informatiedag. Op deze middag  kunt alles op uw gemak bekijken en vragen stellen aan onze medewerkers. Wij proberen dan om geen huisdieren te cremeren zodat u ook de oven kunt bekijken. Voor andere vragen kunt u ook altijd ons een mail sturen naar info@crematiehuisdieren.nl