Huisdierencrematorium

Huisdierencrematorium


In 2013 kregen wij het idee om te gaan starten met een huisdierencrematorium,de ideeën werden door ons met vrienden besproken,deze vonden het bijna allemaal iets voor ons,dus besloten we om te gaan kijken of we na het maken van de plannen en het begroten van het financiële gedeelte alles konden realiseren.


Nadat we ervan overtuigd waren dat we alles rond zouden krijgen,gingen we op zoek naar een geschikt pand,niet iedere verhuurder wil namelijk een pand verhuren aan een dierencrematorium. Het pand was snel gevonden,dus gingen we op zoek naar een geschikte oven voor ons doel namelijk een huisdierencrematorium en deze vonden we in Engeland,we gingen op pad en de koop was snel gesloten.

De vergunningen werden vervolgens aangevraagd en nadat de oven geleverd en getest was werden de benodigde vergunningen afgegeven.

Het pand werd in de tussentijd  ook verbouwd,want zo moest er een wachtkamer en 2 afscheidskamers komen,een kantoor en een showroom die ook niet mocht ontbreken.


Verder werd het pand en de auto voorzien van ons logo en reclame zodat ook duidelijk werd wat er binnenkort word geopend...en zo konden we eindelijk 6 Oktober 2014 starten. Ons huisdierencrematorium is gevestigd op de Lorentzweg 1 te Alblasserdam.