Rakker

Ik heb vandaag mijn hondje Rakker bij jullie laten cremeren Wij willen jullie bedanken voor de respectvolle manier waarop er met ons en Rakker werd om gegaan De tijd die we kregen om afscheid te nemen zowel gister als vanmorgen Het zelf naar de oven kunnen brengen en het uitzoeken van een urn jullie namen alle tijd voor ons het gemis word er niet minder om maar heb nu wel rust omdat het een plaats te kunnen geven omdat het allemaal zo respectvol ging hiervoor nogmaals onze hartelijke dank Fam lems

Desmo

Afscheid nemen van jou was moeilijk maar op deze dag nog een stuk moeilijker. Jou inlaten slapen zonder jouw vrouwtje. 16 jaar ben je bij ons geweest. En hebben we van alles meegemaakt, maar enorm van jou genoten. Kleine, lieve dappere Desmo. We gaan je missen. Conny,Esther,Erica.

Bowey

Allerliefste Bowey, 14 jaren, 4 maanden, 8 dagen geleden was het liefde op het eerste gezicht. Dat koddige kopje met die diepbruine ogen en hangoortjes. Vanaf het eerste moment was het goed je likte mijn hele gezicht. En kroop in mij je voelde je goed. Onderweg naar huis eerst enthousiast daarna viel je op mijn schoot in slaap. Je vertrouwde mij helemaal. We werden echte maatjes. Je was er altijd voor mij je troostte me als ik verdriet had en dat had ik toen geregeld. Dan kwam je naar mij toe kwam naast mij op de bank zitten je poot op mijn been keek me aan en ik kon bij jou mijn tranen de vrije loop laten. Wij hebben zo ontzettend veel meegemaakt. Soms teveel. Maar je bleef mij altijd trouw en ik jou. Twee jaar geleden begon je wat te sukkelen met je gezondheid. Geregeld waren we bang dat het mis ging maar maatje je kwam er steeds weer bovenop. Nu niet meer de afgelopen dagen ging je zo snel bergafwaarts, je kon amper meer op staan of lopen. Je eten vond je niet meer interessant, zelfs voor je kluifje draaide jij je kop voor om. En dan die blik naar ons of je het vroeg help me. Jeetje wat was het moeilijk om bepaalde telefoontjes te plegen. Maar het is goed zo. Al voelt het voor ons nu even niet zo. Jij verdiend je rust. Allerliefste allerbeste vriend van ons. Bedankt voor alle 5244 mooie dagen vol liefde en plezier. We zullen jou zo ontzettend missen. En nooit vergeten. Vandaag hebben wij je met veel pijn en verdriet losgelaten. Loslaten is ook een houden van.